Moto i offroad klub

Više o nama

O nama

Povijest i osnivanje

U proljeće 2001. godine skupina zelinskih zaljubljenika u motore i terenska vozila odlučila je počastiti sve prijatelje i kolege bikere, te se rodila ideja kako bi mogli organizirati druženje uz glazbu, klopu, a možda pozvati i neki bend da zasvira.

Ideja je bila odlična, podrška sve veća, te je pala i konačna odluka – organiziran je „1. Moto i off road susret".

Veliki odaziv brojnih prijatelja iznenadio je sve, pa i same organizatore. Potaknuti uspješnošću "1. Moto i off road skupa, u studenom 2001. godine, osmorica najhrabrijih i najustrajnijih osnivaju Moto klub, pod punim nazivom „Moto i off road klub, Sv. I. Zelina".

"Sveta misa za bikere"

Ideja osnivača kluba je da promoviraju auto - moto sport u svojem gradu, a i šire. Klub kroz sljedećih 10 godina sudjeluje u brojnim aktivnostima, organizira brojna događanja, prima nove članove u svoje redove...

Na inicijativu Kluba, sada već tradicionalno, prve subote nakon Uskrsa u Sv. I. Zelini održava se blagoslov motora i sveta misa za bikere. Također, u svibnju Klub organizira "Moto i off road party" koji je nadaleko poznati van naše domovine, te u prosincu "Zimski party". Uz Moto i off road zabave organiziramo i svakakva Off road natjecanja.

2010. godine Klub od Grada dobiva na korištenje bivše prostorije auto kampa, te se taj isti prostor, uz veliki trud svih članova Kluba, malo pomalo pretvara u pravi Club house.

Naši cijenjeni sponzori

Pratite nas

Linkovi

Posljednja događanja

23. moto susret
25. Travanj 2024.
Blagoslov motora 2024.
21. Ožujak 2024.
18.winter party
18. Prosinac 2023.
© Moto i Offroad klub Sv. I. Zelina. All rights reserved. Website by getim.hr.