O nama

Povijest i osnivanje moto&offroad kluba

U proljeće 2001. godine skupina zelinskih zaljubljenika u motore i terenska vozila odlučila je počastiti sve prijatelje i kolege bikere, te se rodila ideja kako bi mogli organizirati druženje uz glazbu, klopou, a možda pozvati i neki bend da svira.
Ideja je bila odlična, podrška sve veća, te je pala i konačna odluka – organiziran je „1. Moto i off road skup".

Veliki odaziv brojnih prijatelja iznenadio je sve, pa i same organizatore. Potaknuti uspješnošću 1. Moto i off road skupa, u studenom 2001. godine, osmorica najhrabrijih i najustrajnijih osnivaju Moto klub, pod punim nazivom „Moto i Off road klub, Sv.I. Zelina".
Ideja osnivača kluba je da promoviraju auto-moto sport u svojem gradu, a i šire. Klub kroz sljedećih 10 godina sudjeluje u brojnim aktivnostima, organizira brojna događanja, prima nove članove u svoje redove, ...

Na inicijativu Kluba, sada već tradicionalno, prve subote nakon Uskrsa u Sv. I. Zelini održava se blagoslov motora i sveta misa za bikere. Također, u svibnju Klub organizira Moto i off road party koji je nadaleko poznati van naše domovine, te u prosincu zimski party. Uz moto party-e organiziramo i off road natjecanja.

2010. godine Klub od Grada dobiva na korištenje bivše prostorije auto kampa, te se taj isti prostor, uz veliki trud svih članova Kluba, malo pomalo pretvara u pravi club house.

Danas Klub broji 40-tak punopravnih članova i nekoliko pripravnika, te se trudi pokazati u što boljem svjetlu prema svima Vama, a naročito bikerima.